Det markliga Tinder-hacket som garanterar dig en match pa rak arm

Det markliga Tinder-hacket som garanterar dig en match pa rak arm

All forsoker bryta algoritmen utan utslag. tinder att fa mer tandstickor ett eller annat satt. Men det finns en Tik Tok-anvandare som verkar ha upptackt en enigmatisk hacka vilket garanterar an anpassa inleda bara appen. Och det ar grymt spartanskt att gora.

Tinder-algoritmen ar mysteriet som all vill reda ut. Massa brukare forsoker granska hur det fungerar pro att dra para fordelar och bli mer vardefulla tandstickor ta dem kungen en dejt.

Det finns flera rykten och antaganden i app att hitta en partner, men den 26 april i ar lade en Tik Tok-anvandare, Garny (), upp en video med en hacka fran Tinder som, enligt honom, skulle ombilda ditt leva.

I den har videon kan du kika hur Garny anvander en teknik som utfor att han kan lite, om och om igen, an anpassa praktiskt taget automatiskt vidga bara appen.

Det har ar videon och ifall du ej precis forstar baksida av underben som hander, gruva dig inte, forut det ar enormt enkelt och vi kommer att forklara det for dig.

Hur man kvickt far en matchning kungen Tinder

Ifall du ser kungen vad som hander i videon, for att ringa en anpassa, allting du gor ar att oppna appen och i det ogonblicket visas den forsta mojliga parningen. Garny indikerar att han uppskattar det och gar till eftertradande, markerar aterigen att den har personen passar honom och fortsatter med en ny men tvart berattar Tinder honom att han har fatt en anpassa med den andra personen.

Applikationen ger honom ett forsta alternativ upprepa, han indikerar att han uppskattar det, och sedan dyker det andra upp. Garny sveper forut att pavisa att han uppskattar den personen igen, och sa fort han gar framat till eftertradande, kom ater forut att atnjuta en matcha med det andra alternativet som visas.

Med andra ord verkar det som att Tinder-algoritmen inneha en vana att enstaka Venezuelanska kvinnor presentera dig kungen andra omrade en person som kommer att skapa matcha for att du gillade det

El hacka kusten ar klar. For fler matchups, Garny Du fortsatter att inleda och sluta Tinder pro att lite algoritmen att presentera dig for fler av dessa andra personer som kommer att enda i en anpassa.

fungerar detta faktiskt hacka fran tinder?

Med ungefar 2.000 “gilla” och ungefar XNUMX XNUMX kommentarer har denna lilla hemlighet vackt en debatt som forsoker ordna ut om tekniken ar realitet och hur Tinder-algoritmen fungerar.

Det ar saledes ett fran knepen den anvander ar att den forsta personen som dyker upp uppemot stadse ar valdigt attraktiv, sa att du blir fast sa fort du oppnar den. Pro att val snarja den uppmarksamhet som initialt vackt, den andra personen som dyker upp ar troligen nagon som inneha angett att de tycker om dig.

Kungen sa metod inneha du en anpassa garanterat till en begynnelse. Med den dar lilla okningen fran sjalvkansla vet Tinder att du med storsta rimlighet kommer att fortsatta spelar.

Det ar ingen hemlighet att Tinder och andra appar de tillampar synonym knep som kasinon forut att lite dig att stanna hos dem. Saken ar den att Tinder-algoritmen tydligen ej ar sarskilt raffinerad och tenderar att gora ater den processen.

Appen oppnas och stangs hela tiden och erbjuder dig omedelbart upprepa till personer du har gillat, och forsoker blockera dig fran att stanga den upprepa. Men om du utfor det och oppnar igen kan du fa mer tandstickor gallande jatte- kortare epok.

Ifall denna tankegang fungerar i ditt fall ar det nagot du borde prova, samt ifall allt kanske sammanfattas i en fran de mest rostade kommentarerna: «Det dar hacka Det ar blott forut snygga.”

Laka vagen till artikel: El Output » nyheter » Sociala natverk » Det markliga Tinder-hacket som garanterar dig en match pa rak arm

FacebookLinkedIn
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...