Hur man utfor for att stryka Tinder-kontot permanent

Hur man utfor for att stryka Tinder-kontot permanent

La Tinder socialt natverk Det ar en av de mest populara for att framjande relationer mellan manniskor, mildra moten och separera stunder. Internet underlattade spridningen fran den arme typen av appar, och idag har flera konsument konton pa Tinder och annat dejtingappar. Men det kan samt aga rum att vi inneha distinkt oss pro att ta bort vart konto. Vad hander nar vi ej langre behover Tinder och vi vill permanent och permanent radera vart konto och var anvandare.

Vi berattar moment pro moment hur radera tinderkonto snappning av webbplatsen utan att lamna led av din epok kungen det sociala natverket. Gallande sa satt kan du skapa ett nytt konto upprepa om du vill, men det blir inga marke av din tid pa det sociala natverket.

Hur man tar bort ett Tinder-konto fran datorn

Denna rutin kan goras fran Tinders webbplats, med vilken webblasare som helst. Stegen ar avsevart enkla och liknar de pro att stryka andra konton gallande sociala natverk, folj dessa instruktioner:

  • Skrida till den officiella Tinder-webbplatsen.
  • Kompression kungen knappen Logga in langst upp kungen skarmen.
  • Valj din atkomstdata (ga av stapeln med Facebook, med mobilnummer, med e-post) och konfirmera sessionen.
  • Klicka pa uppsyn profil uppe till vanster.
  • I rullgardinsmenyn trycker du pa alternativet Ta bort konto.
  • Betyga ditt beslut nar Tinder fragar om du vill ta bort kontot.

Ta bort Tinder-konto fran mobilen

Det ar ocksa mojligt att ta bort Tinder-kontot med handrackning av app pa Android eller iOS. Denna process ar samt frank och anvander mobilens interaktiva touchkontroller forut att vi hastigt amna klara av eliminera var passage i genom Tinder.

  • Inleda Tinder-appen pa din flyttbar.
  • Logga in med dina kontouppgifter.
  • Klicka gallande din profilbild uppe till vanster.

avsluta prenumerationer

Innan du fortsatter att ta bort Tinder-kontot, vilket som vi sag ar ytterst enkelt och snabbt, det ar tillradligt att beratta upp alla prenumerationer kungen Premium Tinder Plus-tjansten. Om kontot raderas forr kan prenumerationerna fortsatta att vara aktiva och vi maste analysera externa mekanismer for att avstyra avgifter. Tekniskt sett, ifall du prenumererar kungen dem via Android eller via Tinder-webbplatsen, med ett kreditkort, tvungen det avaktiveras ifall du tar bort Tinder-kontot.

Hur man tar bort lanken mellan Tinder och Facebook

Vid vissa tillfallen, tillika om vi tar bort Tinder-kontot, kan de foreligga kvar lankspar nar vi gar in via Facebook. Ifall denna kedja fortfarande ar giltig plikt vi fortsatta forut att undanroja allihopa marke av vart Facebook-konto.

Tinder, det sociala natverket pro att atnjuta kontakt med andra manniskor

radera tinderkonto ar ej svar. Det ar en ganska automatisk process, sa lange vi vet hur man hittar menyn med exakta indikationer. Men det ar relevant att samt kanna till driften och omfattningen fran Tinder. Det ar en applikation som triumferar framforallt gallande mobila enheter.

Ett mycket bildfokuserat socialt natverk och i mojligheten att fjattra forbund manniskor med dem som ar attraktiva forut dem. Dartill anvander Tinder geolokalisering for att du ska klara av pricka manniskor som befinner sig tatt din stan, forut att underlatta processen att motas folk virtuellt och sedan fysiskt.

Tinder ar en app som, dessutom om den inte ar anonym, darfor den lankar direkt till vara sociala natverk ifall vi vill det, inte meddelar vara kontakter att vi anvander den. Om du oppnar ett Tinder-konto med Facebook kommer dina Facebook-kontakter ej kanna till om det. Savida de inte har ett Tinder-konto och du visas i deras rekommendationer.

Arlighet ar en stark sida i Tinder, pro att motas manniskor och ha en optimism vanskap eller karleksrelation plikt man kringga logner. Det sociala natverket agnar avsevart uppmarksamhet at bilden och de bilder och intressen som vi skriver i profilen. Testa att begagna Tinder och ses folk, det kommer odiskutabelt att bli en upplevelse som ger dig larande aspekter.

Slutsatser

Allmant konsument som gar framat till forinta tinderkonto Det beror gallande att de redan har hittat en partner eller forut att de bestamt sig forut att soka utanfor ansokningarna. Nar det kommer till sociala natverk forut romantik och dejting, fortsatter Tinder att vara det mest hantera. Det finns olika gratisforslag och Premium-element som kan anvandas for att foradla rackvidden, men vanligtvis sett handlar det ifall att skapa ett eget konto, och vanta pa att andra personer aven ska matcha med dig och pa sa metod ga av stapeln chatta och lara uppleva varandra.

FacebookLinkedIn
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...